CANAPELE CONTEMPORANE, LINII ELEGANTE SI VOLUME FLUIDE

Forme elegante, linii subtile, volume fluide, texturi pretioase, acestea sunt cateva dintre atributele canapelelor PIANCA, o emblema a maiestriei in materie de design, bazata pe o istorie de 65 de ani.

Modelul ASOLO, Design de Emilio Nanni, vine ca o confimare a ideii ca designul si confortul se pot impleti in mod fericit. Volumele subtiate, pernele de spatar compactate cu carcasa, mecanismul de alunecare al scaunelor le transforma in adevarate oaze de relaxare. Insa caracteristica ASOLO este data de cotierele geometrice si de cusaturile de pe acestea, care se prezinta ca o continuare a bazei metalice, in diferite culori si finisaje, potrivite cu tipul tesaturii.

Dimensiuni: L 315 A 95/105 H 75. Pret de la 5 177 euro

Modelul BOSTON, Design Metrica. Impunatoare  si solida, o prezenta conotativa, o eleganta inegalabila: canapeaua BOSTON induce ideea de frumusete concentrata intr-un produs. Designul se bazeaza pe elemente esentiale, in timp ce volumele sunt generoase, tesaturile moi si confortabile, de aici rezultand stilul inconfundabil al modelului BOSTON. Baza, care consta din patru picioare de metal de 14 cm, cu finisaj de bronz, ofera o senzatie de fluiditate. Spatarul vine in forma neteda sau cu butoni, produs in intregime manual de catre tapiteri, in conformitate cu o tehnica datând din secolul al XVIII-lea, simbol al maiestriei italiene.

Dimensiuni: L 365 A 100/1260 H 67. Pret de la 5 691 euro

Dimensiuni canapea: L 210 A 100 H 67. Pret de la 2 664 euro. Dimensiuni fotoliu: L 170 A 100 H 67. Pret de la 2 267 euro

Canapelele prezentate sunt import ITALIA si sunt disponibile la comanda intr-o varietate de combinatii de elemente, dimensiuni si tapiterii, care permit sa va creati propria configuratie.