CANAPELE MODERNE MINIMALISTE

Ideale pentru interioarele moderne minimaliste, sistemele de canapele Ditre se pot realiza atat ca unitati independente (canapele fixe) cat si modulare. Avand proportii rafinate, cu o volumetrie echilibrata, tapitate cu material moi, canapelele Ditre se pot integra perfect in orice proiect de design interior.

Modelul KIM este mai mult decat o canapea, este un „sistem” care include un modul de biblioteca ce poate modifica complet functiile din spatiile interne. Daca atunci cand spunem biblioteca ne gandim la un corp de mobilier distinct, cu Kim acesta devine parte a canapelei, un element dedicat in totalitate relaxarii.

Dimensiuni: L 403 cm P 102-289cm H 84cm. Pret de la 11 073 euro (nu sunt incluse in pret pernele decorative, accesoriile si fotoliul).

Modelul KIM RELAX este rezultatul modernizarii naturale a proiectului KIM, o versiune dotata cu perne inalte si confortabile, care se pot inclina treptat. Disponibil la comanda in diferite variante si dimensiuni.

Dimensiuni: L 384 cm A 102-115cm H 83-96cm. Pret de la 7 260 euro (nu sunt incluse in pret pernele decorative, accesoriile si fotoliul).

Modelul NEVYLL se prezinta ca un sistem de canapele elegant si confortabil, cu proportii rafinate, volume minimaliste si materialelor moi, cu detalii ce contribuie la crearea unei stari relaxante. Doua inaltimi ale spatarului ofera doua interpretari diferite: inalta pentru un stil clasic si joasa, potrivita pentru un stil modern.

Dimensiuni: L 415 cm P 299cm H 70/86cm. Pret de la 10 137 euro (pretul nu include: masutele laterale ERYS, pernele decorative, accesoriile si fotoliile).

Modelul LENNOX, un design indraznet care foloseste asimetria pentru a transmite stilul si confortul. Picioarele negre, de sanie ale lui LENNOX amplifica versatilitatea acestui model si cresc frumusetea unui produs deja exclusivist, potrivit unor gusturi rafinate.

Dimensiuni: L 392 cm P 110cm H 74-88cm. Pret de la 5 612 euro (nu sunt incluse in pret pernele decorative).

Canapelele prezentate sunt import ITALIA si sunt disponibile la comanda intr-o varietate de combinatii de elemente, dimensiuni si tapiterii, care permit sa va creati propria configuratie.