POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

INFORMATII GENERALE

ID HOME CONCEPT SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Slt. Al. Borneanu nr 7, sector 6, transmite in continuare Politica de Confidentialitate pentru a  explica modul in care prelucreaza si protejeaza datele cu caracter personal. Respectăm confidențialitatea și dorim să protejăm confidențialitatea informațiilor personale. 

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Daca sunteti client al acestui site, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati site-ul, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi sters automat.

SCOPUL PRELUCARII

Daca sunteti client al acestui site, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru desfasurarea relatiei contractuale cu dumneavoastra sau cu compania la care lucrati, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, 
 • pentru indeplinirea obligatiilor legale in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
 • pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra pe acest site
 • pentru activitati marketing, e-mailuri, apeluri telefonice, comunicari scrise si verbale

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul plasarii comenzii si crearii contului. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

DURATA PENTRU CARE PRELUCRAM  DATELE

In principiu, vom preelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale ce ne revin.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita acest drept si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

CINE VA POATE VEDEA DATELE

Angajatii nostri au acces la date personale in functie de departamentul in care lucreaza si de nevoia ca ei sa aiba acces la acest tip de date.

Agentii si furnizorii de servicii. Colaboram cu alte companii si cu persoane care sa indeplineasca sarcini in numele nostru si impartasim datele dvs. personale cu unele dintre ele pentru a va furniza produse sau servicii sau pentru a comunica in alt mod cu dvs., cum ar fi in scopuri de marketing, pentru a va livra produse sau pentru a va transmite oferte in numele nostru. Atunci când impartasim aceste informatii in acest fel, solicitam agentului sau furnizorului de servicii sa pastreze confidentialitatea si securitatea datelor personale.

Website si pagini Social Media. Datele personale pot fi, de asemenea, dezvaluite de dvs. prin intermediul site-lui nostru, pe panouri de mesaje, chat, pagini de profil si bloguri si alte servicii la care puteti posta informatii si materiale (inclusiv, fara a se limita la siteul/blog-ul nostru si paginile social media). Aceste informatii pot aparea in moduri publice, cum ar fi prin intermediul motoarelor de cautare sau altor platforme disponibile publicului, si pot fi “accesate cu crawlere” sau cautate de terte parti. Va rugam sa nu postati nicio informatie pe care nu doriti sa o dezvaluiti publicului larg.

Site-uri terte parti. Site-ul nostru va permite sa va conectati la alte site-uri de pe Internet prin intermediul unor linkuri directe sau prin aplicatii cum ar fi butoanele “partajati” sau “asemanatoare”, iar alte site-uri web pot contine si link-uri catre site-urile noastre. Practicile de informare sau continutul acestor site-uri sunt guvernate de declaratiile de confidentialitate ale acelor site-uri web si nu de aceasta Politica de Confidentialitate. Va incurajam sa examinati politicile de confidentialitate gasite pe alte site-uri web, servicii si aplicatii pentru a intelege modul in care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate de catre acestea.

In mod similar, va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru politicile si practicile privind colectarea, utilizarea si dezvaluirea (inclusiv practicile de securitate a datelor) ale altor organizatii, precum Apple, Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, RIM, Twitter sau orice alt dezvoltator de aplicatii, furnizor de aplicatii, furnizor de platforme de social media, furnizor de servicii de operare, furnizor de servicii wireless sau producator de dispozitive, inclusiv orice date personale pe care le dezvaluiti altor organizatii prin sau in legatura cu Aplicatiile sau paginile sociale.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informatie – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
 • Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.
 • Dreptul la rectificare – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 • Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre, in conditiile legii.
 • Dreptul de a restrictiona procesarea –  in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.
 • Dreptul de a se opune procesarii – in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
 • Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare.
 • Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format care poate fi citit de computer sau, daca este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 • Dreptul la ajutorul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Nu colectam cu buna stiinta informatii despre minorii cu varsta sub 18 ani. Daca credeti ca am colectat in mod eronat sau neintentionat astfel de informatii, va rugam sa ne anuntati la [email protected] pentru a putea sterge informatiile de pe serverele noastre.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected].

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: www.allaboutcookies.org 

MODIFICARI LA  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. Ultima modificare a fost facuta pe 1 iunie 2021.