TERMENI SI CONDITII

 

Inainte de a efectua o comanda va solicitam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile privind utilizarea acestui site.

Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste Termenii si Conditiile mai jos mentionate si obliga la respectarea acestora.

In cuprinsul prezentului document, termenii folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SOCIETATEA: reprezinta persoana jurdica romana, denumita ID HOME CONCEPT S.R.L. cu sediul social in Mun. Bucuresti, Str. Slt. Al. Borneanu nr. 7, sector 6, Romania, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/9456/2014 si avand C.U.I. RO 33476940, telefon: +40744 11 33 77, e-mail: info@idhomeconcept.ro.; 

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE;

CLIENT: reprezinta orice persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda;

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT;

CONTRACT: reprezinta COMANDA ce a fost confirmata de catre SOCIETATE, ce poate fi incheiat in forma scrisa, la sediul SOCIETATII sau prin mijloace de comunicare la distanta, caz in care CLIENTUL il va semna si transmite societatii scanat prin e-mail, si prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si/sau servicii, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare specificate in confirmarea comenzii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora, in cuantumurile si la termenele specificate.

Este necesara verificarea continutului comenzii si notificarea eventualelor erori descoperite la info@idhomeconcept.ro.

SITE: reprezinta pagini web apartinand ID HOME CONCEPT S.R.L., care se afla la adresa www.idhomeconcept.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL/CLIENTUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre SOCIETATE. Prezentul site cuprinde, fara a se limita: baze de date, planuri, fotografii imagini, produse finite, logouri, softuri, oferte si orice alte informatii, reclame, formand in totalitatea lor corpul sau continutul site-ului www.idhomeconcept.ro. Prezentul SITE respecta politica cookie-urilor;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ar putea produce prejudicii SOCIETATII.

INFORMATII GENERALE

Prezentul document stabileste Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.idhomeconcept.ro de catre UTILIZATOR/CLIENT. 

Societatea ID HOME CONCEPT S.R.L. detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra design- ului, continutului acestuia, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si asupra tuturor materialelor integrate in SITE, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. 

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe SITE sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de Societatea ID HOME CONCEPT S.R.L., prin intermediul SITE-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Prin accesarea SITE-ului, UTILIZATORII/CLIENTII consimt sa respecte Termenii si Conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila, toate drepturile de proprietate intelectuala ale ID HOME CONCEPT S.R.L.

Termenii si Conditiile se pot actualiza, modifica sau completa  periodic,  iar UTILIZATORUL/CLIENTUL se obliga sa verifice permanent aceste informatii. In acest sens, vor fi considerate ca acceptate de catre UTILIZATOR/CLIENT, Termenii si Conditiile in vigoare, la data accesarii si/sau plasarii comenzii.PLASAREA COMENZII

Pot plasa comenzi pe site-ul www.idhomeconcept.ro  persoanele care au

implinit varsta de 18 ani pana, in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse. Procesarea comenzilor se va face 

numai pentru clientii de pe teritoriul Romaniei. 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
SOCIETATEA colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul acestui site conform Politicii de Confidentialitate.

INCHEIEREA CONTRACTULUI

CONTRACTUL se va incheia, in forma scrisa, semnat de ambele parti, la sediul SOCIETATII din mun. Bucuresti, Str. Slt. Al. Borneanu nr 7, Sector 6 sau prin mijloace de comunicare la distanta, caz in care CLIENTUL il va semna si transmite societatii scanat prin e-mail.

Simpla plasare a unei comenzi nu este considerata contract.

Produsele se livreaza catre CLIENT numai pe baza de comanda. Plasarea comenzii este urmata de stabilirea si confirmarea detaliilor produsului comandat, incheierea contractului, facturarea produselor comandate si plata acestora prin transfer bancar. Produsele comandate nu se pot returna.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Toate produsele afisate pe site-ul www.idhomeconcept.ro, la sectiunea <SHOP>,  pot face obiectul unei comenzi.

PRETUL
Preturile afisate pe site-ul www.idhomeconcept.ro, sectiunea <SHOP>  sunt exprimate in euro si nu includ TVA. 

Transportul este inclus pentru comenzi mai mari de 3.000 euro net.
Din cauza unor erori sau disfunctionalitati tehnice, pot exista situatii in care pretul afisat sa nu fie cel corespunzator. In cazul in care apar erori de afisare a preturilor pe site,UTILIZATORUL/CLIENTUL va fi contactat de SOCIETATE, iar acesta va avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. In cazul in care CLIENTUL nu puteti fi contactat, comanda plasata va fi considerata anulata. SOCIETATEA nu se obliga sa onoreze comenzi ce au ca obiect produse al caror pret este gresit.

SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a modifica pretul  produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate se face in lei, in avans, integral pana la data livrarii comenzii, prin transfer bancar, pe baza contractului si a facturii fiscale emise. 

LIVRAREA PRODUSELOR

Pana la incasarea integrala a pretului, SOCIETATEA are dreptul de a suspenda termenul de livrare.

Orice intarzieri cauzata din culpa Clientului nu poate fi imputata SOCIETATII.

Livrarea produselor, numai pe teritoriul Romaniei, se face conform conditiilor exprimate si agreate in contract. 


TARIFE TRANSPORT

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 3.000 EURO net.

POLITICA DE RETUR

Produsele prezentate in sectiunea <SHOP> a site-ului www.idhomeconcept.ro sunt disponibile numai pe baza de comanda. Produsele nu se pot returna.