STILUL CONTEMPORAN, EXPRESIA ELEGANTEI

La baza, stilul contemporan este definit de linii curate, geometrice, puternice, puse in valoare de texturi, in tonuri neutre sau alb-negru, este expresia unei personalitati sofisticate si subtile. Concentrandu-se pe culoare, spatiu si forma, interioarele contemporane sunt elegante, actuale, proaspete iar piesele de mobilier in stil contemporan sunt o pledoarie pentru designul interior, o declaratie indrazneata pentru sustinerea frumosului. Formele simple dar ferme, impunatoare,  fara decoruri, cu linii netede, curate sunt elementele esentiale ale acestui stil.

Va propunem in continuare, cateva piese de mobilier, de la ID HOME Concept, piese  specifice interioarelor contemporane, care va vor surprinde prin forma, linie si texturi dar si prin atmosfera spatiului.

ID HOME Concept poate fi si furnizorul tau oficial de mobilier, echipamente si accesorii premium, atent selectionate, transformandu-ti casa in acasa.

CANAPELE MODEL DIAMOND, COLECTIA JET SET LIFESTYLE

Creativ, exclusiv, rafinat, elegant, inovativ, artistic, acestea sunt atributele liniilor de canapele JET SET LIFESTYLE. Acestea exprima filozofia produselor <made in Italy>, imbinand expertiza tehnica si artistica cu  vechile traditii, recunoscute in intreaga lume. Un stil irezistibil cu forme atemporale si valente estetice unice.

BUCATARIE MODEL PURA, COLECTIA ESSENZA

Bucatarie ce reflecta starea <Big Apple>, avand linii curate si drepte, minimaliste specifice stilului contemporan, creat special pentru a defini bucuria de a fi impreuna, stilul unui oras care a dictat intotdeauna tendinte si directii. Designul devine esential, exclusiv si frumos.

DINING MODEL PURE, COLECTIA ESSENZA

PAT MATRIMONIAL VERTIGO, COLECTIA JET SET LIFESTYLE

Pat matrimonial cu tablie capitonata, cu linii sofisticate in care se regaseste mestesugul artizanilor italieni, avand baza din metal monocrom sau in doua tonuri, impreuna cu o bancheta eleganta, piese ce transmit sentimentul de relaxare si intimitate.

DRESSING WALK IN

Dressing functional modular de tip walk-in, ce ofera solutii compozitionale practice si elegante, personalizate, cu o scara larga de finisaje. Stuctura poate fi adaptata si completata cu o multitudine de elemente, de la rafturi, sertare, masuta pentru machaij, dulapuri suspendate, umerase.

SPA

Minipiscine cu sistem de hidromasaj Ghost System, unic in lume, un sistem cu adevarat inovator, practic invizibil. Design simplu, curat, minimalist. Pefecte atat pentru spatii exterioare cat si interioare. Ofera bucurie si relaxare prin energia hidromasajului si echilibrul cromoterapiei.

Produse disponibile prin ID HOME CONCEPT, www.idhomeconcept.ro, info@idhomeconcept.ro, tel. 0744 11 33 77.