HOME SPA, VACANTA DE 5* LA TINE ACASA

Un spa privat in propria casa este luxul suprem si are numeroase beneficii pentru sanatate si pentru starea de bine.

Zona de spa de acasa implica o serie de facilitati care includ sauna, minipiscina si dusul cu hidromasaj, comoterapia, muzica de relaxare, aromoterapia. Toate acestea intr-un design specific acestei zone, in care se regasesc materiale de tipul mozaicului, intr-o cromatica in tonuri naturale de pamant sau nuante de gri. Spa-ul de acasa va fi un spatiu relaxant si revigorant, conceput pentru a repara corpul si a reduce nivelul de stres.

Unele produse, cum sunt sauna si aburul, sunt destinate relaxarii, iar altele, precum piscina si hidromasajul, sunt ideale pentru imbunatatirea circulatiei.  Totodata tratamentele si activitatile din cadrul unui spa ajuta la detoxofierea pielii dar si la reducerea durerilor articulare si musculare.

Planificarea si proiectarea sunt primele aspecte si cele mai importante care trebuie avute in vedere atunci cand ne dorim instalarea unui spa acasa. Acestea fiind spatii care implica apa si aburul, impermeabilizarea, climatizarea si ventilarea spatiului sunt esentiale in cadrul procesului de amenajare.

Un spa trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aduca relaxare si beneficii tangibile pentru sanatate, sa fie un mediu unde ne regasim echilibrul si armonia,  iar acest lucru trebuie avut in vedere in cadrul procesului de proiectare, pentru a crea un spatiu functional si relaxant.

Va propunem in continuare cateva produse, la cele mai inalte standarde calitative,  indispensabile pentru spa-ul de acasa.

MINIPISCINA CU SISTEM DE HIDROMASAJ INVIZIBIL, GHOST SISTEM, UNIC IN LUME!

 

MINIPISCINA SPA MAYA CU SISTEM DE HIDROMASAJ ASCUNS (GHOST SYSTEM), DIMENSIUNI 260 x 205 x 95H CM, 40 JETURI HIDROMASAJ, PRET DE LA 15.200 EURO+TVA (PERNELE NU SUNT INLCUSE IN PRET)

Minipiscinele cu sistem de hidromasaj invizibil Ghost System, unic in lume, de la Treesse, ofera bucurie si relaxare prin energia hidromasajului si echilibrul cromoterapiei, ambele sisteme fiind distribuite uniform de-a lungul intregii margini interioare a cuvei.

Un sistem cu adevarat inovator, practic invizibil intr-o cuva cu un design simplu, curat, minimalist. Perfecte atat pentru spatii exterioare cat si interioare.

MINIPISCINA SPA MUSE CU SISTEM DE HIDROMAJ ASCUNS (GHOST SYSTEM), DIMENSIUNI 280 x 235 x 98H CM, 42 JETURI HIDROMASAJ, PRET DE LA 16.500 EURO + TVA (PERNELE NU SUNT INLCUSE IN PRET)
MINIPISCINA SPA FUSION CU SISTEM DE HIDROMASAJ ASCUNS, DIMESIUNI ø200 X 67H CM , 18 JETURI HIDROMASAJ, PRET DE LA 14.900 EURO+TVA
MINIPISCINA SPA ZEN ACTIVE PR1 CU SISTEM DE HIDROMASAJ ASCUNS SI CROMOTERAPIE, DIMENSIUNI 300 x 235 x 85H CM, 64 JETURI HIDROMASAJ, PRET DE LA 22.800 EURO+TVA (PERNELE NU SUNT INCLUSE IN PRET)

SAUNA AURA. ELEGANTA CONTEMPORANA.

Naturaletea lemnului anticipeaza senzatia placuta de caldura si relaxare. Podeaua si bancile , cu acelasi model, dau o imagine placuta si creeaza un spatiu primitor, cu linii curate.

 

SAUNA AURA CU CONTROL DIGITAL, PUTERE DE LA 3KW,  DIMENSIUNI 160 x 120 x 206H CM PRET DE LA 10.000 EURO+TVA

DUSUL CU HIDROMASAJ, RELAXARE LA INALTIME

Dusul cu sistem de hidromasaj Ghost System si cromoterapie, complet ascunse, combina tehnologia invizibila cu starea de bine, intr-un amestec confortabil de lumini, culori si sunete.

treesse cabina dus cu cromoterapie (2)
SISTEM DUS WALK THROUGH SCURETTO 990WT, DIMENSIUNI 90 x 90 x 215H, PANOU FRONTAL DE 160 CM, PRET DE LA 4.100 EURO+TVA (SISTEMUL DE CROMOTERAPIE NU ESTE INCLUS IN PRET)

SISTEMUL AUDIO BIG BANG, SOUND BY BOSE

Impreuna cu mipiscinele Treesse, sistemul audio Big Bang, echipat cu lumini led, te cufuda intr-o atmosfera unica, in care sunetele si culorile se schimba magic, in armonie cu piscina. Ideal atat pentru interior caat si pentru exterior, Big Bang se adapteaza perfect oricarui cadru.

SISTEM AUDIO BIG BANG
SISTEM AUDIO BIG BANG ø 55 x 55H, PRET DE LA 2.100 EURO+TVA (SISTEMUL DE CROMOTERAPIE NU ESTE INCLUS)

Produse disponibile in Romania prin ID HOME Concept, www.idhomeconcept.ro, info@idhomeconcept.ro, 0744 11 33 77.