Pergola module 2 floor fixed canvas ceiling and fixed slats sidewall

PERGOLA, PLUS VALOARE PENTRU SPATIILE EXTERIOARE

Prin simplitatea, frumusetea si  functionalitatea sa, pergola exprima dorinta omului contemporan de a se intoarce la origini, este conexiunea acestuia cu mediul inconjurator, cu natura.

Pergola devine o extensie a spatiului de locuit, un delimitator de zone si functiuni, un spatiu privat, personal, cu rolul de a te proteja de razele si caldura soarelui, reducand temperatura mediului dar lasand aerul sa circule.

In spatele formelor atemporale si universale ale pergolei contemporane, inspirate din geometria si puritatea arhitecturii vernaculare mediteraneene, se identifica dorinta omului de a se bucura de timpul liber si de natura pe tot parcursul anului.

Colectia prezentata, colectia PERGOLA de la GANDIABLASCO, se defineste ca o transpunere a verandei si a pergolei traditionale din lemn, adaptata nevoilor estetice si functionale contemporane.

Marea varietate de module disponibile sI versatilitatea lor, fac din acest sistem de pergole modulare, un generator de spatii personalizate, care joaca un rol cheie in compozitiile exterioare prin functionalitatea lor.

Dincolo de componenta lor esthetica, pergolele sunt recomandate pentru a crea locuri umbroase, in zone de trecere, terase, baruri, sali de mese, zone de relaxare. Combinatiile sunt multiple si se adapteaza cerintelor  fiecarei situatii, integradu-se perfect in armonia mediului exterior.

Colectia de pergole prezentata ofera multiple posibilitatI de configurare, acestea avand o componenta estetica ridicata si ultrapersonalizabila, datorita finisajului, materialului si culorilor din tesaturi, structura si carcase.

Pe de o parte structurile arhitecturale liniare sunt realizate din aluminiu anoxidat natural, un material modern si rezistent, care aduce prospetime si lejeritate, disponibil in diferite culori, 20 de tonuri, de la alb la bronz si gri.

Pe de alta parte, textilele utilizate ofera o gama de 74 de nuante, organizate in trei colectii tematice: Nautica, Soft sI Warm.

Optiunile personalizate sunt cele mai inspirate, de la compozitii cubice camuflate in mediul inconjurator,  cu tricromatica gri-lemn-maslin pana la combinatii in tonuri de alb si argintiu.

Produsele prezentate sunt disponibile prin ID HOME CONCEPT, www.idhomeconcept.ro, info@idhomeconcept.ro, tel. 0744.11.33.77.